Anticearcan corrector L'oreal True Match - 5 Sable Sand

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 32,00 Lei

Pret Special: 25,00 Lei

OR

Descriere scurta

Avand o consistenta cremoasa si fiind usor de manevrat, creionul corector True Match poate fi folosit atat pe suprafete mici ale tenului cat si pe zone mai extinse.
Varful creionului pemite o aplicare precisa, in timp ce partea de baza poate fi usor folosita pentru o zona mai mare de piele.
Are rol de a acoperi petele si imperfectiunile tenului, de a corecta cearcanele si zonele intunecate din jurul ochiului, de a reduce vizibil ridurile si liniile fine de expresie, fiind un produs complet pentru ten.
Made in USA

Anticearcan corrector L'oreal True Match - 5 Sable Sand

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Details

Avand o consistenta cremoasa si fiind usor de manevrat, creionul corector True Match poate fi folosit atat pe suprafete mici ale tenului cat si pe zone mai extinse. Varful creionului pemite o aplicare precisa, in timp ce partea de baza poate fi usor folosita pentru o zona mai mare de piele. Are rol de a acoperi petele si imperfectiunile tenului, de a corecta cearcanele si zonele intunecate din jurul ochiului, de a reduce vizibil ridurile si liniile fine de expresie, fiind un produs complet pentru ten. Made in USA

Informatii suplimentare

Producator LOreal
Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 25,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.