Anticearcan corrector L'oreal True Match Accord Parffait - Vanilla

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 48,00 Lei

Pret Special: 25,00 Lei

OR

Descriere scurta

Avand o consistenta cremoasa si fiind usor de manevrat, creionul corector True Match poate fi folosit atat pe suprafete mici ale tenului cat si pe zone mai extinse.
Varful creionului pemite o aplicare precisa, in timp ce partea de baza poate fi usor folosita pentru o zona mai mare de piele.
Are rol de a acoperi petele si imperfectiunile tenului, de a corecta cearcanele si zonele intunecate din jurul ochiului, de a reduce vizibil ridurile si liniile fine de expresie, fiind un produs complet pentru ten.
Made in USA

Anticearcan corrector L'oreal True Match Accord Parffait - Vanilla

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Avand o consistenta cremoasa si fiind usor de manevrat, creionul corector True Match poate fi folosit atat pe suprafete mici ale tenului cat si pe zone mai extinse. Varful creionului pemite o aplicare precisa, in timp ce partea de baza poate fi usor folosita pentru o zona mai mare de piele. Are rol de a acoperi petele si imperfectiunile tenului, de a corecta cearcanele si zonele intunecate din jurul ochiului, de a reduce vizibil ridurile si liniile fine de expresie, fiind un produs complet pentru ten. Made in USA

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 25,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.