Anticearcan L'oreal True Match Touche Magique - N 6-9 Deep Beige

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 35,00 Lei

Pret Special: 27,00 Lei

OR

Descriere scurta

Anticearcanul l'Oreal Touche Magique a fost special conceput pentru a acoperi semnele de oboseala, cearcanele si diversele imperfectiuni. Are la baza pigmenti cu putere medie de acoperire, care camufleaza eficient. Particulele iluminatoare reflecta in mod frumos lumina, distragand atentia de la defectele tenului.

Textura este moale, hidratanta si cremoasa, asemanatoare unui fond de ten, dar vizibil mai lejera. Produsul tenteaza cu recipientul tip stilou, dispus cu o pensula fina care permite o repartizare corespunzatoare. Ambalajul practic si usor de transportat, in nuante nude, calde si elegante, este un plus.

Anticearcan L'oreal True Match Touche Magique - N 6-9 Deep Beige

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Anticearcanul l'Oreal Touche Magique a fost special conceput pentru a acoperi semnele de oboseala, cearcanele si diversele imperfectiuni. Are la baza pigmenti cu putere medie de acoperire, care camufleaza eficient. Particulele iluminatoare reflecta in mod frumos lumina, distragand atentia de la defectele tenului. Textura este moale, hidratanta si cremoasa, asemanatoare unui fond de ten, dar vizibil mai lejera. Produsul tenteaza cu recipientul tip stilou, dispus cu o pensula fina care permite o repartizare corespunzatoare. Ambalajul practic si usor de transportat, in nuante nude, calde si elegante, este un plus.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 27,00 Lei

Taguri

Alte persoane au adaugat aceste tags:

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.