Termeni si conditii 

          Acest site prezinta produsele pe care Cosmetics Market vi le pune la dispozitie conditionat cu acceptarea fara modificari a termenilor si conditiilor. Neacceptarea acestora duce automat la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de acest site. Toate informatiile de pe acest site - imagini, texte, baze de date - apartin si sunt in proprietatea Cosmetics Market, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (legea 8/1996), iar folosirea fara acordul companiei a informatiilor este pedepsita conform normelor in vigoare.

Confidentialitatea si securitatea datelor

          Datele introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Cosmetics Market nu va divulga unei terte persoane datele personale (numele, adresa, adresa de e-mail , numarul de telefon, etc) fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

          O data creat contul, va revine in totalitate responsabilitatea de a pastra confidentialitatea user-ului si parolei. Fiecare cont este personal; sunteti raspunzatori in totalitate de comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati Cosmetics Market in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului la adresa de email - office(@)cosmeticmarket.ro

Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra.

Declinarea responsabilitatii

        Cosmetics Market va pune la dispozitia dumneavoastra un volum cat mai mare de informatii referitoare la produsele prezentate; totusi exista posibilitatea sa fie strecurate si anumite neconcordante datorita prelucrarii volumului mare de informatii. Imaginile sunt cu titlu informativ si pot diferi de produsele efectiv livrate in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

        Cosmetics Market nu poate fi facuta responsabila de neonorarea la timp a comenzilor datorata declararii unor date necorespunzatoare in sectiunea DETALII DE LIVRARE, iar valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii produselor se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, mai putin costurile de trasport daca acestea exista.

        Cosmetics Market nu poate fi facut raspunzatoare pentru pagubele  aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

        Cosmetics Market pregateste si ambaleaza pentru expediere si transport produsele in mod corespunzator. Totusi daca produsele ajung la destinatie in mod necorespunzator (desigilate, sparte etc.), acest lucru se datoreaza transportatorului iar cheltuielile de despagubire cad in sarcina sa daca ii veti sesiza acest lucru.

Drepturi de autor

Pentru raportari privind incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii site-ului si Cosmetics Market se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

          O data cu lansarea unei comenzi Cosmetics Market intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.


    Magazinul nostru online va ofera o gama larga de produse cosmetice la cele mai bune preturi de pe piata, produse de inalta calitate ale unor producatori de renume precum: Active Cosmetics, Almay, Astor, Britney Spears, Body Collection, Bourjois, Bvlgari, Cacharel, Calvin Klein, Christian Dior, Clarins, Clinique, Constance Carroll, Coty, Davidoff, Diesel, Dkny, Dolce & Gabbana, Elizabeth Arden, Elizabeth Taylor,Max Factor, Maybelline, Neutrogena, Nina Ricci, Olay, Prestige, Revlon, Rimmel, Roc, Royal, Stilla, Sally Hansen, W7, Yves Saint Lauren,

*Furnizorii nostrii sunt firme cu renume international si atesta originalitatea si calitatea produselor !!
*Produsele sosesc la noi cu Factura si cu Certificat de Calitate in lipsa acestora produsele neputand fi exportate de catre furnizor.
*Cea mai buna sursa de pe Internet datorita preturilor mici si a gamei variate.
*Comercializam brand-uri ce in Romania nici nu se comercializeaza !
*Toate produsele sunt Made in USA, Italy, UK, sau France (o parte din accesorii sunt Made in China ) !
    Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul Cosmetics Market , folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

    FAQ - INTREBARI FRECVENTE:

Q: DE CE PRODUSELE SUNT ASA DE IEFTINE?

A: Aceste magazine virtuale raspandite in toate colturile lumii au rolul de a inlocuii magazinele fizice, deci sunt scutite de cele mai multe taxe comericale, primiind astfel reduceri substantiale si alimenteaza numeroase firme din intreaga lume ! PRODUSELE SUNT ADUSE DIRECT DIN IMPORT !

Q: PRODUSELE AU TERMEN DE VALABILITATE?

A: Multi clienti sunt interesati de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales ca pe aceste produse nu se intalneste specificat un interval de valabilitate a produsului.
Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 6M, 12M, 24M etc. Totusi, exista si exceptii in sensul ca produsele vin ambalate sau sigilate mai multe produse impreuna (2-5 produse) iar eticheta cu detaliile nu poate fi impartita pentru toate produsele din pachet.

Mai jos va instiintam cateva termene de valabilitate general acceptate pentru produsele cele mai utilizate:
* Fond de ten - intre 12 si 24 de luni;
* Pudra - intre 24 si 36 de luni;
* Blush/ bronzant - intre 18 si 24 de luni;
* Fard de pleoape - intre 18 si 24 de luni;
* Gloss/ ruj - intre 18 si 24 de luni;
* Rimel - 6 luni;
* Creion de ochi/buze - intre 18 si 24 de luni;
* Oorector - intre 18 si 24 de luni.

     Termene de valabilitate sunt in stransa legatura cu modul de utilizare si conditiile de depozitare a produsului. Ceea ce este foarte important: ATUNCI CAND SESIZATI PRIN ORICE MODALITATE (MIROS, GUST, VAZ) CA UNA DIN PROPRIETATILE PRODUSULUI S-A MODIFICAT ARUNCATI ACEL PRODUS PENTRU CA VA POATE DAUNA SANATATII.

Q: Poate sa difere ambalajul produsulor de ceea ce se gaseste pe piata romaneasca?

A: Avand in vedere volumul mare de produse care vin de pe plan international, si datorita faptului ca anumite produse sunt ambalate si denumite in mod diferit in functie de aria geografica careia i se adreseaza, sunt situatii cand un produs difera la ambalaj si mod de prezentare fata de ceea ce s-ar putea sa aveti deja acasa, insa nu se pune problema asupra calitatii/originalitatii .
    De exemplu, cunoscuta marca de crema OLAY, in functie de zona unde se comercializeaza poate fi intalnita sub numele de Oil of Olaz (Germania, Franta, Italia), OLAY (Irlanda), Oil of Ulay (Anglia); sau fondul de ten Accord Parfait (Franta, Italia, Germania) poate fi intalnit si sub denumirea de True Match (SUA, Canada) ceea ce nu inseamna ca sunt doua produse diferite ci acelasi produs dar destinat unei arii geografice diferite.