Creion pt buze L'Oreal Infaillible - 712 Chocolate Addiction

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 41,65 Lei

Pret Special: 27,37 Lei

OR

Descriere scurta

"Cu formula care inglobeaza tehnologia Flex-Resistium™, stiloul de definire a buzelor Infaillible permite desenarea si mentinerea unui contur impecabil timp de mai multe ore si retinerea culorii rujului de buze.
Buzele dumneavoastra nu ar fi fost niciodata atat de frumoase."
James Kaliardos, Make-up artist creator.

Desenati un contur de buze rezistent.
Gratie tehnologiei sale, FLEX-RESISTIUM, creionul contur de buze Infaillible garanteaza un contur perfect timp de mai multe ore.
Acest exceptional creion cu mina cu rezultate ultraprecise este disponibil in 12 nuante dintre care una incolora, pentru prima data la L'Oréal Paris.

Creion pt buze L'Oreal Infaillible - 712 Chocolate Addiction

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

"Cu formula care inglobeaza tehnologia Flex-Resistium™, stiloul de definire a buzelor Infaillible permite desenarea si mentinerea unui contur impecabil timp de mai multe ore si retinerea culorii rujului de buze. Buzele dumneavoastra nu ar fi fost niciodata atat de frumoase." James Kaliardos, Make-up artist creator. Desenati un contur de buze rezistent. Gratie tehnologiei sale, FLEX-RESISTIUM, creionul contur de buze Infaillible garanteaza un contur perfect timp de mai multe ore. Acest exceptional creion cu mina cu rezultate ultraprecise este disponibil in 12 nuante dintre care una incolora, pentru prima data la L'Oréal Paris.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 23,00 Lei

Taguri

Alte persoane au adaugat aceste tags:

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.