Crema antirid de zi Nivea Q10 - 50 ml

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 56,00 Lei

Pret Special: 33,00 Lei

OR

Descriere scurta

Crema de zi anti-rid NIVEA Q10 Plus pentru ten mixt reduce vizibil ridurile și previne apariția altora noi. Formula neuleioasă și ușoară a gelului-cremă cu extract de Alge minimizează porii prin formula special dezvoltată pentru tenul mixt, acționează eficient impotriva ridurilor, din interior și crește cantitatea de Q10 și Creatină proprii pielii.

Q10 și creatina sunt ingrediente active ce se regăsesc în mod natural în piele. Odată cu vârsta, nivelul acestora scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. În timp, aceasta este mai predispusă la apariția ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii.

Gama NIVEA Q10 Plus conține coenzima Q10 proprie pielii și creatină, într-o formulă ce luptă împotriva ridurilor - în armonie cu pielea ta.

Formula previne apariția ridurilor cauzate de razele solare datorită protecției eficiente UVA și a FPS 15.
Ridurile sunt vizibil reduse iar porii sunt minimizați.
Pentru un aspect uniform al tenului.

Crema antirid de zi Nivea Q10 - 50 ml

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Crema de zi anti-rid NIVEA Q10 Plus pentru ten mixt reduce vizibil ridurile și previne apariția altora noi. Formula neuleioasă și ușoară a gelului-cremă cu extract de Alge minimizează porii prin formula special dezvoltată pentru tenul mixt, acționează eficient impotriva ridurilor, din interior și crește cantitatea de Q10 și Creatină proprii pielii. Q10 și creatina sunt ingrediente active ce se regăsesc în mod natural în piele. Odată cu vârsta, nivelul acestora scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. În timp, aceasta este mai predispusă la apariția ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii. Gama NIVEA Q10 Plus conține coenzima Q10 proprie pielii și creatină, într-o formulă ce luptă împotriva ridurilor - în armonie cu pielea ta. Formula previne apariția ridurilor cauzate de razele solare datorită protecției eficiente UVA și a FPS 15. Ridurile sunt vizibil reduse iar porii sunt minimizați. Pentru un aspect uniform al tenului.

Informatii suplimentare

Producator Nivea
Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 33,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.