Ulei tratament Bio-Oil pt cicatrici, vergeturi, piele patata, imbatranita si deshidratata - 200ml

Disponibilitate: In stoc

Pret: 142,80 Lei

Pret Special: 97,58 Lei

OR

Descriere scurta

Bio- Oil este un produs de ingrijire corporala care imbunatateste aspectul pielii.
Formula sa avansata, care contine ingredientul PurCellin il face sa fie absorbit rapid in piele si sa aibe o textura usoara, non- grasa.
Cu un continut bogat de vitamine (vitamina A, vitamina E), dar si cu uleiuri naturale din galbenele, rozmarin, lavanda si musetel, Bio- Oil previne vergeturile, imbunatateste aspectul cicatricilor (rezultate in urma unor operatii, arsuri, accidente etc), hraneste pielea, uniformizeaza culoarea pielii, incetineste procesul imbatranirii, mentinand elasticitatea ei.
Bio- Oil este un produs non- comedogenic, hipo- alergenic, de aceea este adecvat pentru utilizarea chiar de catre persoanele cu pielea sensibila. Eeste ideal pentru orice tip de piele. Se foloseste atat pentru pielea fetei, cat si pentru pielea corpului.
Bio- Oil nu contine produse de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Se aplica de doua ori pe zi, minim trei luni.
Este recomandat gravidelor. In timpul sarcinii se aplica de doua ori pe zi incepand cu cel de- al doilea trimestru.
Cicatrici
Cicatricile sunt parte a procesului de vindecare. Bio-Oil imbunatateste aspectul cicatricilor vechi sau noi. Alunga disconfortul asociat cu pielea cicatrizata, inclusiv senzatia de piele incordata, deshidratata sau solzoasa.
Vergeturi
Probabilitatea aparitiei vergeturilor variaza de tipul de piele, rasa, varsta, dieta si nivelul de hidratare a pielii. Persoanele predispuse sunt femeile insarcinate, culturistii, adolescentii si cei care cresc rapid in greutate. Bio-Oil este formulat astfel incat reduce posibilitatea aparitiei noilor vergeturi in perioade de schimbari rapide ale greutatii corpului, cum ar fi sarcina, dezvoltarea din timpul adolescentei sau cresterea in greutate.
Culoarea neuniforma a pielii
Decolorarea pielii este cauzata de inconsistenta producerii de melanina. Aceasta poate fi declansata de factori externi, precum expunerea excesiva la soare sau, de factori interni, precum fluctuatiile hormonale induse de sarcina, menopauza sau de administrarea anticonceptionalelor. Bio-Oil imbunatateste aspectul pielii patate sau depigmentate.
Pielea imbatranita
Ridurile sunt asociate cu fenomenul imbatranirii si sunt, in mare parte, cauzate de slabirea colagenului si elastinei din piele.Bio-Oil contine numeroase ingrediente care catifeleaza si tonifica pielea imbatranita, imbunatatind aspectul ridurilor profunde, atat pe fata, cat si pe corp.
Pielea deshidratata
Suprafata pielii are un strat invisibil de ulei care actioneaza ca o bariera pentru a opri deshidratarea. Uneori, acest strat de lipide nu face fata expunerii la conditii nefavorabile. Imbaierea zilnica poate indeparta acest strat datorita efectelor astrigente ale sapunului si apei. Bio-Oil protejeaza stratul natural de ulei al pielii, refacand functiile hidratarii.

Ulei tratament Bio-Oil pt cicatrici, vergeturi, piele patata, imbatranita si deshidratata - 200ml

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Bio- Oil este un produs de ingrijire corporala care imbunatateste aspectul pielii. Formula sa avansata, care contine ingredientul PurCellin il face sa fie absorbit rapid in piele si sa aibe o textura usoara, non- grasa. Cu un continut bogat de vitamine (vitamina A, vitamina E), dar si cu uleiuri naturale din galbenele, rozmarin, lavanda si musetel, Bio- Oil previne vergeturile, imbunatateste aspectul cicatricilor (rezultate in urma unor operatii, arsuri, accidente etc), hraneste pielea, uniformizeaza culoarea pielii, incetineste procesul imbatranirii, mentinand elasticitatea ei. Bio- Oil este un produs non- comedogenic, hipo- alergenic, de aceea este adecvat pentru utilizarea chiar de catre persoanele cu pielea sensibila. Eeste ideal pentru orice tip de piele. Se foloseste atat pentru pielea fetei, cat si pentru pielea corpului. Bio- Oil nu contine produse de origine animala si nu a fost testat pe animale. Se aplica de doua ori pe zi, minim trei luni. Este recomandat gravidelor. In timpul sarcinii se aplica de doua ori pe zi incepand cu cel de- al doilea trimestru. Cicatrici Cicatricile sunt parte a procesului de vindecare. Bio-Oil imbunatateste aspectul cicatricilor vechi sau noi. Alunga disconfortul asociat cu pielea cicatrizata, inclusiv senzatia de piele incordata, deshidratata sau solzoasa. Vergeturi Probabilitatea aparitiei vergeturilor variaza de tipul de piele, rasa, varsta, dieta si nivelul de hidratare a pielii. Persoanele predispuse sunt femeile insarcinate, culturistii, adolescentii si cei care cresc rapid in greutate. Bio-Oil este formulat astfel incat reduce posibilitatea aparitiei noilor vergeturi in perioade de schimbari rapide ale greutatii corpului, cum ar fi sarcina, dezvoltarea din timpul adolescentei sau cresterea in greutate. Culoarea neuniforma a pielii Decolorarea pielii este cauzata de inconsistenta producerii de melanina. Aceasta poate fi declansata de factori externi, precum expunerea excesiva la soare sau, de factori interni, precum fluctuatiile hormonale induse de sarcina, menopauza sau de administrarea anticonceptionalelor. Bio-Oil imbunatateste aspectul pielii patate sau depigmentate. Pielea imbatranita Ridurile sunt asociate cu fenomenul imbatranirii si sunt, in mare parte, cauzate de slabirea colagenului si elastinei din piele.Bio-Oil contine numeroase ingrediente care catifeleaza si tonifica pielea imbatranita, imbunatatind aspectul ridurilor profunde, atat pe fata, cat si pe corp. Pielea deshidratata Suprafata pielii are un strat invisibil de ulei care actioneaza ca o bariera pentru a opri deshidratarea. Uneori, acest strat de lipide nu face fata expunerii la conditii nefavorabile. Imbaierea zilnica poate indeparta acest strat datorita efectelor astrigente ale sapunului si apei. Bio-Oil protejeaza stratul natural de ulei al pielii, refacand functiile hidratarii.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 82,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.