Fard Bourjois Smoky Stories Quad Palette - 15 Brilliant Prunette

Disponibilitate: In stoc

Pret: 62,00 Lei

Pret Special: 19,00 Lei

OR

Descriere scurta

Paletele Smoky Stories contin 4 nuante complementare care se pot folosi impreuna pentru a obtine efectul smoky eyes. Mai mult, nuanta cea mai deschisa include un primer care asigura rezistenta de pana la 12h.Aplicatorul cu doua capete faciliteaza folosirea produsului atat pentru conturarea ochilor, cat si pentru definirea lor.
1. Aplica nuanta cea mai deschisa pe pleoape sau in jurul conturului ochilor.
2. Aplica nuanta de culoare medie pana in zona exterioara a ochilor
3. Definitiveaza machiajul cu nuanta ce mai inchisa si aplica-o de-a lungul liniei genelor superioare.
4. Adauga un plus de luminozitate cu glitter-ul prin aplicarea acestuia in zona interioara a ochilor si sub linia sprancenelor.

Fard Bourjois Smoky Stories Quad Palette - 15 Brilliant Prunette

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Paletele Smoky Stories contin 4 nuante complementare care se pot folosi impreuna pentru a obtine efectul smoky eyes. Mai mult, nuanta cea mai deschisa include un primer care asigura rezistenta de pana la 12h.Aplicatorul cu doua capete faciliteaza folosirea produsului atat pentru conturarea ochilor, cat si pentru definirea lor. 1. Aplica nuanta cea mai deschisa pe pleoape sau in jurul conturului ochilor. 2. Aplica nuanta de culoare medie pana in zona exterioara a ochilor 3. Definitiveaza machiajul cu nuanta ce mai inchisa si aplica-o de-a lungul liniei genelor superioare. 4. Adauga un plus de luminozitate cu glitter-ul prin aplicarea acestuia in zona interioara a ochilor si sub linia sprancenelor.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 19,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.