Fard de pleoape L'oreal Infallible Eye Paint - 305 Peach Me Babe

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 37,00 Lei

Pret Special: 14,00 Lei

OR

Descriere scurta

Produsul este dedicat consumatoarelor care-si doresc culoare ultra-indrazneata, ultra-rezistenta pe pleoape si o aplicare neteda, usoara.

Inovație & Ingrediente:

○ Infaillible Eye Paint este primul* fard de pleoape lichid cu pigmenti ultra-saturati invaluiti in gel, ce creeaza o pelicula subtire de culoare pentru extra confort;
○ Produsul asigura 3 rezultate diferite: satinat, metalic si mat;
○ Culoare ultra-indrazneata, ultra-rezistenta;
○ Pensula permite aplicarea cu usurinta a produsului.

Culoare ultra-indrazneata, ultra-rezistenta.

Aplicati fardul de pleoape dinspre coltul interior al ochiului catre exterior. Aplicati produsul in mai multe straturi pentru un rezultat dramatic. Produsul poate fi aplicat pe toata suprafata pleoapei sau la baza liniei ochiului pentru un aspect discret.

Fard de pleoape L'oreal Infallible Eye Paint - 305 Peach Me Babe

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Details

Produsul este dedicat consumatoarelor care-si doresc culoare ultra-indrazneata, ultra-rezistenta pe pleoape si o aplicare neteda, usoara. Inovație & Ingrediente: ○ Infaillible Eye Paint este primul* fard de pleoape lichid cu pigmenti ultra-saturati invaluiti in gel, ce creeaza o pelicula subtire de culoare pentru extra confort; ○ Produsul asigura 3 rezultate diferite: satinat, metalic si mat; ○ Culoare ultra-indrazneata, ultra-rezistenta; ○ Pensula permite aplicarea cu usurinta a produsului. Culoare ultra-indrazneata, ultra-rezistenta. Aplicati fardul de pleoape dinspre coltul interior al ochiului catre exterior. Aplicati produsul in mai multe straturi pentru un rezultat dramatic. Produsul poate fi aplicat pe toata suprafata pleoapei sau la baza liniei ochiului pentru un aspect discret.

Informatii suplimentare

Producator LOreal
Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 14,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.