Fard pleoape Bourjois Smoky Eyes - 04 Nude Ingenu

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 45,00 Lei

Pret Special: 22,00 Lei

OR

Descriere scurta

Fardul de pleoape Bourjois Smoky Eyes are la baza o tehnologie patentata in laboratoarele producatorului care promite sa creioneze un machiaj de tip smoky eyes, bine realizat. Atrage atentia cu formula fina si cu textura matasoasa, usor de uniformizat si de estompat. Contine pudre minerale care respecta sanatatea ta si este testat oftalmologic pentru a nu agresa ochii sensibili.

Fard pleoape Bourjois Smoky Eyes - 04 Nude Ingenu

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Fardul Bourjois Smoky Eyes atrage atentia cu formula fina, cu respectul pentru sanatatea pielii, cu cele trei culori frumos armonizate si rezistenta buna. Are la baza tehnologia Baked Technology care reda nuante matasoase, usor de uniformizat si de estompat pentru un rezultat smoky eyes de exceptie. Pudrele minerale adauga luminozitate si nu agreseaza pielea, iar testarea oftalmologica este un punct de retinut.

Textura moale si fina a fardului de pleoape se aplica in mod placut, armonizarea fardurilor fiind extrem de usoara. Ambalajul cu aspect modern si feminin iti va atrage atentia. Aplicatorul ergonomic cu doua capete faciliteaza la randul sau folosirea.

Mod de folosire
: aplica intai nuanta cea mai deschisa, pentru a ilumina coltul intern al ochiului si portiunea de sub arcada. Foloseste apoi nuanta de intensitate medie pentru intreaga suprafata a pleoapei si nuanta cea mai inchisa pentru a contura in mod atragator privirea.

Cel mai important avantaj al fardului de ochi Bourjois Smoky Eyes este reprezentat de prezenta celor trei nuante frumoase, care se asorteaza si se uniformizeaza in mod placut, estompandu-se fara probleme. Fardul se dovedeste usor de aplicat gratie finetii si delicatetei sale. Este o optiune potrivita pentru realizarea uni machiaj de tip smoky eyes reusit, instructiunile de pe cutie fiind utile in acest sens. Caracterul discret al culorilor si luminozitatea lor sunt alti factori pozitivi care merita retinuti. 

Principalul dezavantaj al fardului de ochi Bourjois Smoky Eyes este conferit de pigmentarea medie, nuantele nu 
ies in evidenta in mod impresionant. Rezistenta nu uimeste, la randul ei.

Luand insa in calcul cumulul de atuuri al fardului de pleoape Bourjois Smoky Eyes, merita sa il incerci.

Gramaj: 4,5g

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 22,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.