Fard de pleoape La Couleur Infaillible LOreal Paris - 18 Blue Curacao

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 44,03 Lei

Pret Special: 9,52 Lei

OR

Descriere scurta

L'Oreal Paris a creat fardul profesional infaillibile care contine pigmenti ultra concentrati de culoare, pentru un finisaj de culoare intensă şi de lungă durată până la 24 de ore.
Culoare fără sfârşit care îţi taie răsuflarea,matt finish pentru ochii evidentiati, cu putere de seductie.
La centrul acestei revoluţii sta o textura pulbere hibrid care este rezistenta la apă.
Acest fard de ochi pudra pulbere, aplicat devine cremos, textura de lux, este extrem de rezistent şi se simte neted, moale si matasos.
Oferă o culoare intensă, în doar un singur strat, care se aplica cu o pensula subtire, moale. Umbra se topeste pe pleoapa, rafinat, senzual si bogat.
Rezista pana si la frecarea ochilor şi nu se adună în liniile fine ale ochilor. De asemenea, este rezistent la apă. Se demachiaza doar cu demachiant special pentru ochi.
Extrem de practic in realizarea machiajelor profesionale cu lumini si umbre.
Machiajele care cer aplicari consecutive de culori se pot realiza minunat cu ajutorul pigmentilor puri din acest fard pudra pulbere de o calitate iesita din comun.
Destinat femeilor care au pretentii foarte ridicate fata de calitatea unui produs cosmetic.
Contine: - 3,5gr.
Tara de provenienta: Italia

Fard de pleoape La Couleur Infaillible LOreal Paris - 18 Blue Curacao

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

L'Oreal Paris a creat fardul profesional infaillibile care contine pigmenti ultra concentrati de culoare, pentru un finisaj de culoare intensă şi de lungă durată până la 24 de ore. Culoare fără sfârşit care îţi taie răsuflarea,matt finish pentru ochii evidentiati, cu putere de seductie. La centrul acestei revoluţii sta o textura pulbere hibrid care este rezistenta la apă. Acest fard de ochi pudra pulbere, aplicat devine cremos, textura de lux, este extrem de rezistent şi se simte neted, moale si matasos. Oferă o culoare intensă, în doar un singur strat, care se aplica cu o pensula subtire, moale. Umbra se topeste pe pleoapa, rafinat, senzual si bogat. Rezista pana si la frecarea ochilor şi nu se adună în liniile fine ale ochilor. De asemenea, este rezistent la apă. Se demachiaza doar cu demachiant special pentru ochi. Extrem de practic in realizarea machiajelor profesionale cu lumini si umbre. Machiajele care cer aplicari consecutive de culori se pot realiza minunat cu ajutorul pigmentilor puri din acest fard pudra pulbere de o calitate iesita din comun. Destinat femeilor care au pretentii foarte ridicate fata de calitatea unui produs cosmetic. Contine: - 3,5gr. Tara de provenienta: Italia

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 8,00 Lei

Taguri

Alte persoane au adaugat aceste tags:

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.