Fard si liner Revlon CustomEyes & Liner - 022 Beach Beauty

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 42,00 Lei

Pret Special: 14,00 Lei

OR

Descriere scurta

Paleta cu farduri de pleoape de la Revlon contine cinci nuante spectaculoase, intense, ce dureaza pana la 12 ore si pune ochii in evidenta oricarei femei care stie sa-si creeze o imagine impecabila, naturala. Creeaza-ti propriul look cu ajutorul nuantelor de farduri si liner-ului pe care il contine pentru a evidentia ochii intr-un mod cat mai mai profesional.
Foloseste nuanta cea mai inchisa pentru conturul ochilor, nuanta cea mai deschisa in coltul ochilor pentru a oferi luminozitate privirii si celealte nuante foloseste-le individual sau amesteca-le pentru un look de poveste!

Valabilitate: 18 luni de la deschidere
Producator: Revlon

Fard si liner Revlon CustomEyes & Liner - 022 Beach Beauty

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Paleta cu farduri de pleoape de la Revlon contine cinci nuante spectaculoase, intense, ce dureaza pana la 12 ore si pune ochii in evidenta oricarei femei care stie sa-si creeze o imagine impecabila, naturala. Creeaza-ti propriul look cu ajutorul nuantelor de farduri si liner-ului pe care il contine pentru a evidentia ochii intr-un mod cat mai mai profesional. Foloseste nuanta cea mai inchisa pentru conturul ochilor, nuanta cea mai deschisa in coltul ochilor pentru a oferi luminozitate privirii si celealte nuante foloseste-le individual sau amesteca-le pentru un look de poveste! Valabilitate: 18 luni de la deschidere Producator: Revlon

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 14,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.