Fond de ten CoverGirl & OLAY Tone Rehab CC Cream - Medium beige

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 49,00 Lei

Pret Special: 38,00 Lei

OR

Descriere scurta

Cover Girl "Clean makeup" este un fond de ten conceput pentru toate tipurile de ten. Realizeaza o acoperire puternica cu un look semimat. Calitate de varf la pret foarte accesibil.
Foarte convenient este ca intr-un singur pas obtineti si efectul unui fond de ten si efectul unei pudre de finisare. Foarte usor de aplicat datorita formulei cremoase. Nu contine uleiuri.
Tehnologia patentata Cover Girl din U.S.A. - silicon – oxygen nu incarca tenul, lasandu-l sa respire in mod natural. Sentimentul care apare este de confort absolut, usor, aerat, aproape indetectibil. Acoperire majora a imperfectiunilor fara ten incarcat.
Contine: 30ml Sticla nu este prevazuta cu pompita.
Producator: Procter&Gamble U.S.A. Producatorul cosmeticelor Max Factor.

Fond de ten CoverGirl & OLAY Tone Rehab CC Cream - Medium beige

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Cover Girl "Clean makeup" este un fond de ten conceput pentru toate tipurile de ten. Realizeaza o acoperire puternica cu un look semimat. Calitate de varf la pret foarte accesibil. Foarte convenient este ca intr-un singur pas obtineti si efectul unui fond de ten si efectul unei pudre de finisare. Foarte usor de aplicat datorita formulei cremoase. Nu contine uleiuri. Tehnologia patentata Cover Girl din U.S.A. - silicon – oxygen nu incarca tenul, lasandu-l sa respire in mod natural. Sentimentul care apare este de confort absolut, usor, aerat, aproape indetectibil. Acoperire majora a imperfectiunilor fara ten incarcat. Contine: 30ml Sticla nu este prevazuta cu pompita. Producator: Procter&Gamble U.S.A. Producatorul cosmeticelor Max Factor.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 38,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.