Fond de ten Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 - 30 Porcelain

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 55,00 Lei

Pret Special: 38,00 Lei

OR

Descriere scurta

Fond de ten Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 - 30 Porcelain


Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 este un fond de ten lichid, cu baza de machiaj si corector incluse, pentru un aspect perfect, de durata.

Emulsia avansata de apa-in-silicon confera acoperire mare, avand o formula ce permite aplicarea gradata, in functie de nivelul de acoperire dorit.

Baza de machiaj netezeste si mareste rezistenta machiajului, in timp ce corectorul ascunde petele si imperfectiunile, oferindu-ti un look perfect.

Fondul de ten Max Factor Facefinity are o formula usoara, fara ulei, care previne aspectul lucios inestetic, iar FPS 20 iti protejeaza pielea de razele soarelui.

Fond de ten Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 - 30 Porcelain

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Fond de ten Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 - 30 Porcelain Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 este un fond de ten lichid, cu baza de machiaj si corector incluse, pentru un aspect perfect, de durata. Emulsia avansata de apa-in-silicon confera acoperire mare, avand o formula ce permite aplicarea gradata, in functie de nivelul de acoperire dorit. Baza de machiaj netezeste si mareste rezistenta machiajului, in timp ce corectorul ascunde petele si imperfectiunile, oferindu-ti un look perfect. Fondul de ten Max Factor Facefinity are o formula usoara, fara ulei, care previne aspectul lucios inestetic, iar FPS 20 iti protejeaza pielea de razele soarelui.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 38,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.