Fond de ten Max Factor Lasting Performance 109 - Natural Bronze

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 61,88 Lei

Pret Special: 52,36 Lei

OR

Descriere scurta

Poate fi destul de greu sa cream un look perfect cu ajutorul unui fond de ten si poate fi si mai greu sa pastram acest look initial proaspat si perfect pe durata intregii zile.Cu incercari repetate si cautari disperate femeile din intreaga lume spera sa rezolve aceasta problema.
Acum cu o tehnica de ultima generatie Max Factor a creat solutia pentru un ten perfect pe durata intregii zile Flawless Perfection MakeUp. Flawless Perfection.
Cu ingredientele sale unice calitativ superioare s-a obtinut un fond de ten care se mentine sub aceeasi forma foarte mult timp, fara a fi in vreun fel influentat de caldura corpului si de agresiunile externe.Nu inchide porii, lasindu-I sa respire. Testat antiiritatii.Potrivit pentru toate tipurile de ten.
Are o mare putere de acoperire cea ce permite acoperirea perfecta a imperfectiunilor tenului.Calitate de varf in multimea fondurilor de ten care exista pe piata.
Contine: - 35 ml
Tara de provenienta : - Irlanda

Fond de ten Max Factor Lasting Performance 109 - Natural Bronze

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Poate fi destul de greu sa cream un look perfect cu ajutorul unui fond de ten si poate fi si mai greu sa pastram acest look initial proaspat si perfect pe durata intregii zile.Cu incercari repetate si cautari disperate femeile din intreaga lume spera sa rezolve aceasta problema. Acum cu o tehnica de ultima generatie Max Factor a creat solutia pentru un ten perfect pe durata intregii zile Flawless Perfection MakeUp. Flawless Perfection. Cu ingredientele sale unice calitativ superioare s-a obtinut un fond de ten care se mentine sub aceeasi forma foarte mult timp, fara a fi in vreun fel influentat de caldura corpului si de agresiunile externe.Nu inchide porii, lasindu-I sa respire. Testat antiiritatii.Potrivit pentru toate tipurile de ten. Are o mare putere de acoperire cea ce permite acoperirea perfecta a imperfectiunilor tenului.Calitate de varf in multimea fondurilor de ten care exista pe piata. Contine: - 35 ml Tara de provenienta : - Irlanda

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 44,00 Lei

Taguri

Alte persoane au adaugat aceste tags:

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.