Fond de ten Neutrogena CC Crem 50 ml - Light

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 42,00 Lei

Pret Special: 24,00 Lei

OR

Descriere scurta

Timp de 60 de ani, pudra Creme Puff a avut de spus ultimul cuvant in ceea ce priveste finisarea fara cusur. Acum, mostenirea domnului Max Factor este onorata printr-un nou produs – Creme Puff Blush care permite femeilor sa isi completeze machiajul cu un fard de obraz rezistent si care ofera acoperirea dorita in functie de cate straturi sunt aplicate.

Cercetarile arata ca femeile care poarta fard de obraz sunt percepute ca fiind mai tinere – astfel fardul de obraz devine un produs obligatoriu pentru un aspect tanar si radiant. Cu toate acestea se poate obtine efectul invers daca produsul nu este de calitate sau este aplicat gresit. Max Factor ofera solutia pentru a evita orice greseala in aplicarea fardului de obraz prin noul Creme Puff Blush care are o formula usoara obtinuta prin coacere in cuptor si care contine pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati. Acestia se combina uniform scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii, pentru un aspect intr-adevar natural si fara cusur.

Fardul de Obraz All-in-One pentru Transformari Multiple

Tenul perfect, ca de portelan, continua sa domine podiumurile de moda iar aceasta de reflecta si in viata de zi cu zi in care femeile de pretutindeni doresc un ten luminous. Secretul pentru un astfel de ten consta in fardul de obraz.
Nuanta corecta poate fi folosita fie sa mascheze fie sa scoata in evidenta anumite trasaturi ale fetei. Make-up artistii Max Factor folosesc fardul de obraz in moduri diferite pentru a obtine look-uri diferite: o nuanta mai inchisa aplicata sub pometi da impresia unei fete mai scupltate in timp de aplicarea unei nuante mai deschise pe partea superioara a pometelui da luminozitate si impresia de lifting. Indiferent daca este folosit pentru conturare sau pentru un aspect natural, fardul de obraz este obligatoriu pentru un machiaj complet

Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director, spune: “Fardul de obraz este un produs obligatoriu – este cea mai rapida cale de a obtine pometi de model. In culisele Fashion Week il folosim pe pometi, pe tample, pe barbie, aproape ca pe o pudra bronzanta, ca sa aducem prospetime feteleor obosite”.

Dupa ce ai creat un ten perfect cu ajutorul fondului de ten si corectorului, Pat recomanda indepartarea fondului de ten in exces de pe obraji inainte de a aplica fardul de obraz. “Cu ajutorul unei pensule, aplicati fardul de obraz printr-o miscare circulara pe partile proeminente ale fetei intensificand culoarea pe pometi, pe osul sprancenei si catre gat. Rezultatul va fi luminous, ca un halou.”

Fond de ten Neutrogena CC Crem 50 ml - Light

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Timp de 60 de ani, pudra Creme Puff a avut de spus ultimul cuvant in ceea ce priveste finisarea fara cusur. Acum, mostenirea domnului Max Factor este onorata printr-un nou produs – Creme Puff Blush care permite femeilor sa isi completeze machiajul cu un fard de obraz rezistent si care ofera acoperirea dorita in functie de cate straturi sunt aplicate. Cercetarile arata ca femeile care poarta fard de obraz sunt percepute ca fiind mai tinere – astfel fardul de obraz devine un produs obligatoriu pentru un aspect tanar si radiant. Cu toate acestea se poate obtine efectul invers daca produsul nu este de calitate sau este aplicat gresit. Max Factor ofera solutia pentru a evita orice greseala in aplicarea fardului de obraz prin noul Creme Puff Blush care are o formula usoara obtinuta prin coacere in cuptor si care contine pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati. Acestia se combina uniform scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii, pentru un aspect intr-adevar natural si fara cusur. Fardul de Obraz All-in-One pentru Transformari Multiple Tenul perfect, ca de portelan, continua sa domine podiumurile de moda iar aceasta de reflecta si in viata de zi cu zi in care femeile de pretutindeni doresc un ten luminous. Secretul pentru un astfel de ten consta in fardul de obraz. Nuanta corecta poate fi folosita fie sa mascheze fie sa scoata in evidenta anumite trasaturi ale fetei. Make-up artistii Max Factor folosesc fardul de obraz in moduri diferite pentru a obtine look-uri diferite: o nuanta mai inchisa aplicata sub pometi da impresia unei fete mai scupltate in timp de aplicarea unei nuante mai deschise pe partea superioara a pometelui da luminozitate si impresia de lifting. Indiferent daca este folosit pentru conturare sau pentru un aspect natural, fardul de obraz este obligatoriu pentru un machiaj complet Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director, spune: “Fardul de obraz este un produs obligatoriu – este cea mai rapida cale de a obtine pometi de model. In culisele Fashion Week il folosim pe pometi, pe tample, pe barbie, aproape ca pe o pudra bronzanta, ca sa aducem prospetime feteleor obosite”. Dupa ce ai creat un ten perfect cu ajutorul fondului de ten si corectorului, Pat recomanda indepartarea fondului de ten in exces de pe obraji inainte de a aplica fardul de obraz. “Cu ajutorul unei pensule, aplicati fardul de obraz printr-o miscare circulara pe partile proeminente ale fetei intensificand culoarea pe pometi, pe osul sprancenei si catre gat. Rezultatul va fi luminous, ca un halou.”

Ati putea fi interesat(a) si de urmatoarele produse

Blush Maybelline Dream Touch - 07 Plum

Blush Maybelline Dream Touch - 07 Plum

Pret: 37,00 Lei

Pret Special: 25,00 Lei

       

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 24,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.