Lac pt unghii carioca uscare rapida Sally Hansen Color Quick - 21 Coral Pink

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 32,00 Lei

Pret Special: 12,00 Lei

OR

Descriere scurta

Cu acest stick obtii o manichiura in cateva minute!

Trebuie doar sa faci un click pentru a iesi putina culoare, aplici pe unghie si gata! Formula fast-dry permite uscarea in cateva secunde, iar acest instrument super inteligent in forma unui stick sau marker mai bine spus, face ca utilizarea acestuia sa fie super usoara cu minim de efort.
De asemenea este foarte bun pentru pedichiura!
Contine pantenol si antioxidanti vitaminele A, C si E pentru protectia si mentenanta unghiilor. In plus, contie si factor potector impotriva razelor ultraviolete, astfel culoarea va avea o rezistenta sporita si nu isi va pierde din calitati.

Utilizarea:
Agitati bine stickul inainte de folosire cu capacul pus. Desfa capacul si apasa usor partea superioara a stickului de vreo 7-8 ori pentru a da drumul culorii. Aplica 1-2 straturi si mai apasa partea superioara daca mai este nevoie de culoare.

Un produs inteligent care iti va face vata mai usoara! Nu de geaba se foloseste si in saloane.

Culoare: Fuchsia Chrome - 07
Durata de utilizare de la deschidere: 30 luni de la deschidere

MADE IN USA

Lac pt unghii carioca uscare rapida Sally Hansen Color Quick - 21 Coral Pink

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Cu acest stick obtii o manichiura in cateva minute! Trebuie doar sa faci un click pentru a iesi putina culoare, aplici pe unghie si gata! Formula fast-dry permite uscarea in cateva secunde, iar acest instrument super inteligent in forma unui stick sau marker mai bine spus, face ca utilizarea acestuia sa fie super usoara cu minim de efort. De asemenea este foarte bun pentru pedichiura! Contine pantenol si antioxidanti vitaminele A, C si E pentru protectia si mentenanta unghiilor. In plus, contie si factor potector impotriva razelor ultraviolete, astfel culoarea va avea o rezistenta sporita si nu isi va pierde din calitati. Utilizarea: Agitati bine stickul inainte de folosire cu capacul pus. Desfa capacul si apasa usor partea superioara a stickului de vreo 7-8 ori pentru a da drumul culorii. Aplica 1-2 straturi si mai apasa partea superioara daca mai este nevoie de culoare. Un produs inteligent care iti va face vata mai usoara! Nu de geaba se foloseste si in saloane. Culoare: Fuchsia Chrome - 07 Durata de utilizare de la deschidere: 30 luni de la deschidere MADE IN USA

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 12,00 Lei

Taguri

Alte persoane au adaugat aceste tags:

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.