Lac pt unghii cu pro-silicium Bourjois Anti-Choc - 25

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 29,00 Lei

Pret Special: 24,00 Lei

OR

Descriere scurta

Bourjois a lansat pentru această primăvară o nouă gamă de lacuri de unghii Vernis 10 Jours, formulă ce rezistă 10 zile, iar unghiile sunt de 2 ori mai puternice. Vernis 10 Jours este combinaţia perfectă între o formulă fortifiantă îmbogăţită cu pro-siliciu care conferă o rezistenţă sporită şi pensula ingenioasă care permite o aplicare uşoara şi precisă.

Lacul îmbracă unghia cu un înveliş protector şi acţionează ca un adevărat scut pentru unghii, iar rezultatul sunt unghii de 2 ori mai puţin casante. Noua paletă conţine 12 nuanţe armonios concepute, în tendinţele acestui an.

Lac pt unghii cu pro-silicium Bourjois Anti-Choc - 25

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Bourjois a lansat pentru această primăvară o nouă gamă de lacuri de unghii Vernis 10 Jours, formulă ce rezistă 10 zile, iar unghiile sunt de 2 ori mai puternice. Vernis 10 Jours este combinaţia perfectă între o formulă fortifiantă îmbogăţită cu pro-siliciu care conferă o rezistenţă sporită şi pensula ingenioasă care permite o aplicare uşoara şi precisă. Lacul îmbracă unghia cu un înveliş protector şi acţionează ca un adevărat scut pentru unghii, iar rezultatul sunt unghii de 2 ori mai puţin casante. Noua paletă conţine 12 nuanţe armonios concepute, în tendinţele acestui an.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 24,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.