EXPEDIEREA PRODUSELOR

Cosmetics Market poate expedia comenzile dvs prin:

* 12 lei Posta Romana - oriunde in tara

* 15 lei Fan Courier - doar  in reteaua acestora de distributie unde nu sunt km aditionali.     

Comenzile ce depasesc valoarea de 100 lei beneficiaza de livrare gratuita.


Factura aferente comenzii vor fi emise exclusiv in format electronic si vor fi livrate pe adresa de email din comanda. Totodata, acestea vor putea fi accesate in contul dvs.

Nu confirmam telefonic comenzile ! Toate confirmarile vor fi doar pe email.

In cazul in care comanda sufera modificari. Atunci veti fi contactat telefonic. Puteti viziona statusul comenzii in contul dvs. Comanda trece prin urmatoarele etape pentru care se trimite email la fiecare status: Comanda receptata – Procesare comanda – Factura – Comanda dvs a fost livrata !

O data cu livrarea comenzii veti primii email.

STATUS COMANDA


POLITICA DE RETURURI •

RETURURI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru . Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Cand comandati fiti siguri ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

1. Ati trimis un email la office@cosmetice-ieftine.com in care explicati de ce anume doriti returnarea produsului sau ati sunat la unul dintre numerele de telefon de pe site si ati comunicat problema.

2. NU ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat.

*La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie;

*Sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

*Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3. Ati primit aprobarea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru care a luat la cunostiinta motivul pentru care doriti returnarea produsului. Tot acesta va va spune si care este modalitatea de retur acceptata, diferita de la caz la caz;

- Produselor li se va analiza integritatea, iar dupa ce aceasta conditie este indeplinita banii vor fi returnati. Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

- Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.