Paleta de conturare Max Factor Miracle Contour Duo Light/Medium, 11 g

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 68,00 Lei

Pret Special: 33,00 Lei

OR

Descriere scurta

Despre produs
Obtine o stralucire perfecta cu iluminatorul Miracle Glow Duo de la Max Factor. Pentru un accent luminos pentru fata, aceasta formula a iluminatorului duo este pentru tine, fie ca iti doresti un look natural sau o stralucire intensa.

Un iluminator multifunctional, cu o formula duo alcatuita din doua nuante ce iti ofera oportunitatea de a alege intre o stralucire cu aspect sanatos, un look natural, radiant sau o luminozitate intensa.

Beneficii:
Revigoreaza pielea pentru a-i oferi un aspect mai tanar si mai hidratat, imbunatatindu-i aspectul cu un efect de stralucire naturala
Formula usoara, fara ulei, ce ofera confort in timpul purtarii

Aplicare:
Aplica partea corectoare in zona de sub ochi, sau oriunde este nevoie
Ilumineaza arcada, pometii, nasul si arcul lui Cupidon.

Paleta de conturare Max Factor Miracle Contour Duo Light/Medium, 11 g

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Despre produs Obtine o stralucire perfecta cu iluminatorul Miracle Glow Duo de la Max Factor. Pentru un accent luminos pentru fata, aceasta formula a iluminatorului duo este pentru tine, fie ca iti doresti un look natural sau o stralucire intensa. Un iluminator multifunctional, cu o formula duo alcatuita din doua nuante ce iti ofera oportunitatea de a alege intre o stralucire cu aspect sanatos, un look natural, radiant sau o luminozitate intensa. Beneficii: Revigoreaza pielea pentru a-i oferi un aspect mai tanar si mai hidratat, imbunatatindu-i aspectul cu un efect de stralucire naturala Formula usoara, fara ulei, ce ofera confort in timpul purtarii Aplicare: Aplica partea corectoare in zona de sub ochi, sau oriunde este nevoie Ilumineaza arcada, pometii, nasul si arcul lui Cupidon.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 33,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.