Paleta de farduri pentru sprancene Bourjois Brow Pallete 01 Blonde, 4.5 g

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 65,00 Lei

Pret Special: 32,00 Lei

OR

Descriere scurta

Evidentiaza-ti privirea prin spancene fabuloase si perfect conturate!

Bourjois prezinta Brow Palette, un kit pentru conturarea sprancenelor in 3 pasi.

Conturarea sprancenelor: Se aplica ceara pe sprancene cu ajutorul aplicatorului;

Colorarea si stilizarea sprancenelor: Se aplica pudra colorata pe sprancene, apoi se confera un plus de luminozitate in zona arcadei cu highlighter-ul.


Atunci cand iti doresti sprancene perfect conturate, care sa isi pastreze aspectul pe toata durata zilei, Brow Palette de la Bourjois este aliatul de care ai nevoie. Poti obtine atat un look natural, cat si un look mai indraznet!


Pregatite pentru o sesiune de make-up? Bourjois te ajuta sa obtii look-uri chic, cu accente pariziene, fara prea mult efort.

Paleta de farduri pentru sprancene Bourjois Brow Pallete 01 Blonde, 4.5 g

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Evidentiaza-ti privirea prin spancene fabuloase si perfect conturate! Bourjois prezinta Brow Palette, un kit pentru conturarea sprancenelor in 3 pasi. Conturarea sprancenelor: Se aplica ceara pe sprancene cu ajutorul aplicatorului; Colorarea si stilizarea sprancenelor: Se aplica pudra colorata pe sprancene, apoi se confera un plus de luminozitate in zona arcadei cu highlighter-ul. Atunci cand iti doresti sprancene perfect conturate, care sa isi pastreze aspectul pe toata durata zilei, Brow Palette de la Bourjois este aliatul de care ai nevoie. Poti obtine atat un look natural, cat si un look mai indraznet! Pregatite pentru o sesiune de make-up? Bourjois te ajuta sa obtii look-uri chic, cu accente pariziene, fara prea mult efort.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 32,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.