Paleta L'oreal Color Riche La Palette Lips, La Pallete Glam

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 52,00 Lei

Pret Special: 29,00 Lei

OR

Descriere scurta

Descriere
Paleta de rujuri de la Color Riche

Beneficii:

Adanciti-va in 6 dintre cele mai iconice nuante Color Riche cu o textura mata si satinata pentru a va crea buzele perfecte cu efecte ombré.

Intr-o carcasa aurie sofisticata, Paleta de buze Color Riche include o oglinda si o perie profesionala de buze pentru aplicare precisa.

Formula rafinata Color Riche combina cremele unice si pigmentii intensi pentru cea mai bogata culoare si ingrijire, intr-un singur produs.

Creaza un aspect de neuitat prin amestecarea nuantelor impreuna folosind pensula din interiorul trusei – tu esti artistul.

Cum se aplica:

Utilizati Pensula de buze pentru a aplica o singura nuanta peste tot pentru o culoare clasica sau pentru a amesteca nuantele impreuna pentru un efect de apus de soare ombre.

Paleta L'oreal Color Riche La Palette Lips, La Pallete Glam

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Descriere Paleta pentru buze cu 6 rujuri L'Oreal Paris Color Riche LA PALETTE GLAM Beneficii: Adanciti-va in 6 dintre cele mai iconice nuante Color Riche cu o textura mata si satinata pentru a va crea buzele perfecte cu efecte ombré. Intr-o carcasa aurie sofisticata, Paleta de buze Color Riche include o oglinda si o perie profesionala de buze pentru aplicare precisa. Formula rafinata Color Riche combina cremele unice si pigmentii intensi pentru cea mai bogata culoare si ingrijire, intr-un singur produs. Creaza un aspect de neuitat prin amestecarea nuantelor impreuna folosind pensula din interiorul trusei – tu esti artistul. Cum se aplica: Utilizati Pensula de buze pentru a aplica o singura nuanta peste tot pentru o culoare clasica sau pentru a amesteca nuantele impreuna pentru un efect de apus de soare ombre.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 29,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.