Pudra compacta Bourjois Silk Edition - 54 Rose Beige

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 57,00 Lei

Pret Special: 26,00 Lei

OR

Descriere scurta

Bourjois Silk Edition Compact Powder este o pudra compacta fina si matasoasa, cu textura cremoasa. Datorita pulberii inovatoare, acopera instant imperfectiunile si matifiaza tenul pentru un look impecabil.

Pudra Silk Edition Compact Powder reprezinta ultimul pas in rutina de machiaj. Aceasta cuprinde o oglinda practica, care se roteste la 360° si un burete delicat care faciliteaza aplicarea. Absolut perfecta pentru machiajul de zi cu zi, Silk Edition Compact Powder este un produs esential din trusa de make-up. Pregatite pentru o sesiune de make-up? Bourjois te ajuta sa obtii look-uri chic, cu accente pariziene, fara prea mult efort.

Pudra compacta Bourjois Silk Edition - 54 Rose Beige

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Bourjois Silk Edition Compact Powder este o pudra compacta fina si matasoasa, cu textura cremoasa. Datorita pulberii inovatoare, acopera instant imperfectiunile si matifiaza tenul pentru un look impecabil. Pudra Silk Edition Compact Powder reprezinta ultimul pas in rutina de machiaj. Aceasta cuprinde o oglinda practica, care se roteste la 360° si un burete delicat care faciliteaza aplicarea. Absolut perfecta pentru machiajul de zi cu zi, Silk Edition Compact Powder este un produs esential din trusa de make-up. Pregatite pentru o sesiune de make-up? Bourjois te ajuta sa obtii look-uri chic, cu accente pariziene, fara prea mult efort.

Informatii suplimentare

Producator Bourjois
Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 26,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.