Pudra iluminatoare / Bronzing / Blush W7 Honney Queen

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 43,00 Lei

Pret Special: 18,00 Lei

OR

Descriere scurta

Acest bronzing este construit ca o matca de albine plin de culori pentru o a conferi stralucire deosebita de bronzing natural. Pensula este unsa deosebit de practica si aspectuasa din par natural.
Poate fi folosit cu succes si ca fard de obraz.
Particule Irizante W7 The Honey Queen este alegerea perfecta atunci cand iti doresti un ten iluminat si o culoare subtila cu note de piersicuta! * Ideala pentru pielea alba, ii ofera instantaneu lookul iluminat dorit!
Contine: - microparticule matasoase si fine; - pigmenti multi-tonali. * Nu lasa urme pe fata, se amesteca foarte usor * Ofera pielii o catifelare de casmir.
Made in England
Producator: W7

Pudra iluminatoare / Bronzing / Blush W7 Honney Queen

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Acest bronzing este construit ca o matca de albine plin de culori pentru o a conferi stralucire deosebita de bronzing natural. Pensula este unsa deosebit de practica si aspectuasa din par natural. Poate fi folosit cu succes si ca fard de obraz. Particule Irizante W7 The Honey Queen este alegerea perfecta atunci cand iti doresti un ten iluminat si o culoare subtila cu note de piersicuta! * Ideala pentru pielea alba, ii ofera instantaneu lookul iluminat dorit! Contine: - microparticule matasoase si fine; - pigmenti multi-tonali. * Nu lasa urme pe fata, se amesteca foarte usor * Ofera pielii o catifelare de casmir. Made in England Producator: W7

Informatii suplimentare

Producator W7
Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 18,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.