Rimel pt. definirea genelor Max Factor Masterpiece Max High Definition - Rich Black

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 47,00 Lei

Pret Special: 36,00 Lei

OR

Descriere scurta

Traducerea exacta este a denumirii produsului este de “opera de arta la max”. Mascara Max Factor Masterpiece Max ofera un aspect profesional, de pana la 5x mai puternic. Peria speciala IFX permite separarea genelor de la radacina pana la varf, ajungand chiar si la cele mai mici gene din coltul ochilor. Produsul isi merita pe deplin denumirea.
• Pentru un look glamour pe care nu te astepti sa il obtii de la genele tale, pentru definire maxima ci aspect 100%natural.
• Spre deosebire de alte mascara, care ofera volum doar la baza, noua formula si noua periuta ifx flexibila imbraca fiecare geana cu volum de la baza pana la varf; pentru un efect de gene false 100% natural.
• Periuta flexibila? Periuta retine mai mult produs, care apoi este incarcat pe gene Produsul se distribuie usor de la baza pana la varf; datorita numarului mai mare de tepi ai periutei flexibile, genele pastreaza distanta, nu se lipesc intre ele, separarea este perfecta.
Rezultatul este un look profesional definite perfect, o adevarata "opera de arta"
Potrivit si pentru utilizatorii lentilelor de contact.
Formula rezistenta la apa, se demachiaza doar cu demachiant special pentru ochi.
Coloarea: Maro aproape negru
Contine: - 7,2ml.
Tara de provenienta:Irlanda
Producator: Procter& Gamble

Rimel pt. definirea genelor Max Factor Masterpiece Max High Definition - Rich  Black

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Traducerea exacta este a denumirii produsului este de “opera de arta la mRax”. Mascara Max Factor Masterpiece Max ofera un aspect profesional, de pana la 5x mai puternic. Peria speciala IFX permite separarea genelor de la radacina pana la varf, ajungand chiar si la cele mai mici gene din coltul ochilor. Produsul isi merita pe deplin denumirea. • Pentru un look glamour pe care nu te astepti sa il obtii de la genele tale, pentru definire maxima ci aspect 100%natural. • Spre deosebire de alte mascara, care ofera volum doar la baza, noua formula si noua periuta ifx flexibila imbraca fiecare geana cu volum de la baza pana la varf; pentru un efect de gene false 100% natural. • Periuta flexibila? Periuta retine mai mult produs, care apoi este incarcat pe gene Produsul se distribuie usor de la baza pana la varf; datorita numarului mai mare de tepi ai periutei flexibile, genele pastreaza distanta, nu se lipesc intre ele, separarea este perfecta. Rezultatul este un look profesional definite perfect, o adevarata "opera de arta" Potrivit si pentru utilizatorii lentilelor de contact. Formula rezistenta la apa, se demachiaza doar cu demachiant special pentru ochi. Coloarea: Maro aproape negru Contine: - 7,2ml. Tara de provenienta:Irlanda Producator: Procter& Gamble

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 36,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.