Rimel pleoape Bourjois Beauty Full Volume X10 - Black

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 47,00 Lei

Pret Special: 36,00 Lei

OR

Descriere scurta

Gata cu genele rigide si incarcate! Noul mascara de la Bourjois iti va imbraca genele intr-o textura ca de matase.

Peria maxi rasucita a fost conceputa special pentru a-ti supradimensiona genele la pana de 10 ori mai mult. Rezultatul obtinut – volum perfect omogen.


Beauty’Full Volume aduce impreuna volumul, supletea si efectul de matase pentru ca genele tale sa spuna adio efectului de carton!

Ultra volumizanta, formula sa spuma este extrem de flexibila pentru a fi aplicata fara efort si supraincarcare. In plus, ofera genelor volum imediat si le imbraca din cap pana in picioare intr-un negru intens si profund.
Formula ultra lejera usor de demachiat.

Rimel pleoape Bourjois Beauty Full Volume X10 - Black

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Gata cu genele rigide si incarcate! Noul mascara de la Bourjois iti va imbraca genele intr-o textura ca de matase. Peria maxi rasucita a fost conceputa special pentru a-ti supradimensiona genele la pana de 10 ori mai mult. Rezultatul obtinut – volum perfect omogen. Beauty’Full Volume aduce impreuna volumul, supletea si efectul de matase pentru ca genele tale sa spuna adio efectului de carton! Ultra volumizanta, formula sa spuma este extrem de flexibila pentru a fi aplicata fara efort si supraincarcare. In plus, ofera genelor volum imediat si le imbraca din cap pana in picioare intr-un negru intens si profund. Formula ultra lejera usor de demachiat.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 36,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.