Dezinfectant haine IGIENOL Fresh Linen, 1.5l

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 42,00 Lei

Pret Special: 36,00 Lei

OR

Descriere scurta

DEZINFECTANT HAINE IGIENOL FRESH LINEN
Pe hainele pe care cei dragi le poarta in timpul activitatilor de zi cu zi , bacteriile se multiplica.

Bacteriile si ciupercile prezente in haine sunt cauza mirosurilor neplacute si pot provoca boli si iritatii ale pielii. Acestea pot supravietui la temperaturi mai mici de 60°C si se pot transmite de la un articol de imbracaminte la altul. Din acest motiv, este recomandat sa avem grija ca tesaturile sa nu fie doar curate, ci si dezinfectate corespunzator.

Potrivit pentru orice tip de tesatura (de la hainele bebelusilor, pana la imbracamintea sport sau lenjerie) Igienol Lichid Dezinfectant pentru haine poate fi utilizat atat pentru materialele colorate, cat si pentru cele albe.

Igienol Dezinfectant Lichid pentru haine este un aditiv care dezinfecteaza hainele, nu inlocuieste detergentul , ci se foloseste impreuna cu acesta, nu contine clor, fiind eficient chiar si de la 20°C. Distruge 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusurile (Adenovirus, AH1N1) si fungi (Candida albicans).

Dezinfectant haine IGIENOL Fresh Linen, 1.5l

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

DEZINFECTANT HAINE IGIENOL FRESH LINEN Pe hainele pe care cei dragi le poarta in timpul activitatilor de zi cu zi , bacteriile se multiplica. Bacteriile si ciupercile prezente in haine sunt cauza mirosurilor neplacute si pot provoca boli si iritatii ale pielii. Acestea pot supravietui la temperaturi mai mici de 60°C si se pot transmite de la un articol de imbracaminte la altul. Din acest motiv, este recomandat sa avem grija ca tesaturile sa nu fie doar curate, ci si dezinfectate corespunzator. Potrivit pentru orice tip de tesatura (de la hainele bebelusilor, pana la imbracamintea sport sau lenjerie) Igienol Lichid Dezinfectant pentru haine poate fi utilizat atat pentru materialele colorate, cat si pentru cele albe. Igienol Dezinfectant Lichid pentru haine este un aditiv care dezinfecteaza hainele, nu inlocuieste detergentul , ci se foloseste impreuna cu acesta, nu contine clor, fiind eficient chiar si de la 20°C. Distruge 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusurile (Adenovirus, AH1N1) si fungi (Candida albicans).

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 36,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.