Ruj L'Oreal Paris Color Riche L'Extraordinaire - 101 Rose Melody

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 49,00 Lei

Pret Special: 29,00 Lei

OR

Descriere scurta

Formula Color Riche Extraordinaire contine micro-pigmenti extra fini si uleiuri pretioase care imbraca fiecare milimetru al suprafetei buzelor. In timpul aplicarii pe buze, formula actioneaza in doi pasi:1. Uleiurile de ingrijire sunt combinate in acelasi stadiu cu uleiurile care pigmenteaza. Acestea se aseaza pe buze pentru a oferi culoare si hidratare.2. Micro-pigmentii extra fini din ulei adauga un efect de stralucire incomparabila culorii, iesind la suprafata in timpul aplicarii Uleiurile pretioase din Color Riche Extraordinaire permit culorii sa isi dezvaluie adevarata intensitate.

Ruj L'Oreal Paris Color Riche L'Extraordinaire - 101 Rose Melody

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Formula Color Riche Extraordinaire contine micro-pigmenti extra fini si uleiuri pretioase care imbraca fiecare milimetru al suprafetei buzelor.

 

In timpul aplicarii pe buze, formula actioneaza in doi pasi:

1. Uleiurile de ingrijire sunt combinate in acelasi stadiu cu uleiurile care pigmenteaza. Acestea se aseaza pe buze pentru a oferi culoare si hidratare.
2. Micro-pigmentii extra fini din ulei adauga un efect de stralucire incomparabila culorii, iesind la suprafata in timpul aplicarii

 

Uleiurile pretioase din Color Riche Extraordinaire permit culorii sa isi dezvaluie adevarata intensitate.

Ceara traditionala estompeaza pigmentii de culoare in timp ce uleiurile permit culorii sa isi dezvaluie adevarata intensitate

Pentru prima data, L'Oreal Paris combina 3 tipuri de uleiuri pentru o noua generatie de rujuri, cu nuante extraordinare.

Aceste uleiuri aflate intr-un amestec unic, dau o noua perspectiva asupra culorii oferite buzelor.

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 29,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.