Ruj semipermanent CoverGirl Outlast All-Day - 564 Pink Cashmere

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: Out of stock

Pret: 45,00 Lei

Pret Special: 27,00 Lei

Descriere scurta

Cover Girl este o firma de prestigiu in U.S.A. care are ca producator renumita firma Procter& Gamble, care este si producatorul cosmeticelor Max Factor.
Succesul uimitor consta in calitatea de varf pusa la dispozitie la preturi accesibile. Raportul calitate/pret - foarte bun.
Trebuie sa fie incercat acest ruj cu o rezistenta ultraridicata, daca doriti buze perfect colorate, stralucitoare si matasoase intreaga zi. Efectul se obtine din doi pasi:
Pasul unu: - se aplica rujul rezistent la transfer, bogat in culoare, cu ajutorul pensulei tip buretel.
Pasul doi: - dupa aproximativ un minut de uscare a primului strat se aplica luciul de buze care are aspect de strugurel. Acest al doilea strat asigura fixarea culorii si prin bogatul continut de vitamine hidrateaza perfect buzele.
Creaza instantaneu senzatia de matase fina pe buze.
Substante hidratante 90%. Unul dintre putinele rujuri ultrarezistente care nu usuca buzele si totusi are o rezistenta foarte ridicata la transfer. Se comporta ca un tus de buze. Se demachiaza cu crema demachianta.
Efectul de matase care imbraca buzele te va uimi si confortul oferit de rezistenta acestui ruj va fi indispensabil in machiajul de fiecare zi.
Contine: ruj - 2,3 ml + balsam - 1,8 gr
Producator: Procter& Gamble(producatorul cosmeticelor Max Factor)
Tara de provenienta: – U.S.A

Ruj semipermanent CoverGirl Outlast All-Day -  564 Pink Cashmere

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Cover Girl este o firma de prestigiu in U.S.A. care are ca producator renumita firma Procter& Gamble, care este si producatorul cosmeticelor Max Factor. Succesul uimitor consta in calitatea de varf pusa la dispozitie la preturi accesibile. Raportul calitate/pret - foarte bun. Trebuie sa fie incercat acest ruj cu o rezistenta ultraridicata, daca doriti buze perfect colorate, stralucitoare si matasoase intreaga zi. Efectul se obtine din doi pasi: Pasul unu: - se aplica rujul rezistent la transfer, bogat in culoare, cu ajutorul pensulei tip buretel. Pasul doi: - dupa aproximativ un minut de uscare a primului strat se aplica luciul de buze care are aspect de strugurel. Acest al doilea strat asigura fixarea culorii si prin bogatul continut de vitamine hidrateaza perfect buzele. Creaza instantaneu senzatia de matase fina pe buze. Substante hidratante 90%. Unul dintre putinele rujuri ultrarezistente care nu usuca buzele si totusi are o rezistenta foarte ridicata la transfer. Se comporta ca un tus de buze. Se demachiaza cu crema demachianta. Efectul de matase care imbraca buzele te va uimi si confortul oferit de rezistenta acestui ruj va fi indispensabil in machiajul de fiecare zi. Contine: ruj - 2,3 ml + balsam - 1,8 gr Producator: Procter& Gamble(producatorul cosmeticelor Max Factor) Tara de provenienta: – U.S.A

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews No
Special Price 27,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.