Ruj Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint - 08 Nice n Nude

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 28,00 Lei

Pret Special: 23,00 Lei

OR

Descriere scurta

Max Factor a realizat un produs premiat imediat dupa aparitie.

Tus pentru buze, rezistent foarte lunga durata care are un rol bine definit in realizarea machiajelor de ultima ora in lumea modei. Machiajul 3D al buzelor.

Prin aplicarea tusului ca contur. Este o culoare semitransparenta mata.

Dupa uscare se aplica un luciu de buze in ton de culoare cu tusul. Efectul este unul fabulos de buze naturale voluminoase, foarte sexi.

Se poate folosi si simplu, ca un ruj rezistent, pentru un machiaj plin de culoare.

Nu are efect de uscare a buzelor fiind un tus realizat pe baza de apa.

Aplicatorul este asemanator unui marker pentru realizarea rapida si precisa a liniilor dorite. Se poate folosi cu mare succes si pentru machiaj corector- pentru a mari sau micsora volumul buzelor.

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint este un produs care ajuta la realizarea foarte usoara a unui look de machiaj profesionist pentru lunga durata.

Rezistent la transfer.

Culoare Berry Burst reprezentata fidel in tabelul de culori din imaginea no.3.

Producator: Procter&Gamble U.K.

Tara de provenienta U.S.A.

Mai multe detalii accesati site-ul Max Factor

Ruj Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint - 08 Nice n Nude

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Max Factor a realizat un produs premiat imediat dupa aparitie. Tus pentru buze, rezistent foarte lunga durata care are un rol bine definit in realizarea machiajelor de ultima ora in lumea modei. Machiajul 3D al buzelor. Prin aplicarea tusului ca contur. Este o culoare semitransparenta mata. Dupa uscare se aplica un luciu de buze in ton de culoare cu tusul. Efectul este unul fabulos de buze naturale voluminoase, foarte sexi. Se poate folosi si simplu, ca un ruj rezistent, pentru un machiaj plin de culoare. Nu are efect de uscare a buzelor fiind un tus realizat pe baza de apa. Aplicatorul este asemanator unui marker pentru realizarea rapida si precisa a liniilor dorite. Se poate folosi cu mare succes si pentru machiaj corector- pentru a mari sau micsora volumul buzelor. Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint este un produs care ajuta la realizarea foarte usoara a unui look de machiaj profesionist pentru lunga durata. Rezistent la transfer. Culoare Berry Burst reprezentata fidel in tabelul de culori din imaginea no.3. Producator: Procter&Gamble U.K. Tara de provenienta U.S.A. Mai multe detalii accesati site-ul Max Factor

Informatii suplimentare

Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Special Price 23,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.